امروزه تحقیقات زیادی بر روی خواص این نان از نظر ارزش غذایی و سلامتی صورت گرفته و بسیار مورد توجه قرار گرفته است. کمک به لاغری و کاهش وزن سالم، جلوگیری از تولید چربی‌های زیان آور در خون، تنظیم فعالیت دستگاه گوارش، تعدیل فشار خون، تحریک انسولین سازی در بدن و کاهش قند خون، پاکسازی دیواره‌های معده و روده از ذرات آلوده کننده، مقابله با رشد تومور در بدن، جلوگیری از چاقی، حفظ شادابی و زیبایی پوست به علت وجود ویتامینهای گروه ب در آن و تقویت حافظه از مهمترین خواص نان جو است. برای آشنایی بیشتر با خواص نان جو و فواید مصرف آن با ستاره همراه شوید.

عکس نان جو


    مصرف نان جو تاثیر زیادی در کنترل و پیشگیری از بسیاری بیماری ها به ویژه بیماری هایی که با چاقی در ارتباطند، دارد. برخی از مهمترین خواص درمانی نان جو به شرح زیر میباشد:
    مصرف نان جو به دلیل دارا بودن مقادیر زیادی از ویتامین ب در ایجاد آرامش موثر است.
    نان جو دارای فیبر فراوان است و برای درمان یبوست بسیار مفید میباشد.
    نان جو حاوی مواد ضد سرطانی است که قادر به سرکوب عوامل سرطان به ویژه پیشگیری از بروز سرطان در بستر روده‌هاست. همچنین مصرف نان جو به رفع تومورهای سرطانی کمک میکند.
    یکی از خوان نان جو شاخص گلیسمی پایین آن است. ازا ین رو مصرف آن برای بیمارن دیابتی مفید است. با مصرف این نان، افراد دیابتی دیرتر گرسنه شده و کمتر به خوردن شیرینی تمایل خواهند داشت.
    نان جو برای بیماران قلبی عروقی بسیار مفید است. خواص نان جو به کاهش کلسترول بد خون کمک میکند و به دلیل دارا بودن پتاسیم برای بیمارن مبتلا به فشار خون بالا نیز مفید است.
    مصرف نان جو به ویژه نان جو سبوسدار از سفید شدن زودرس موها پیشگیری میکند.
    مصرف نان جو برای تقویت حافظه مفید است.
    املاح و مواد معدنی موجود در نان جو به افزایش سلامت و استحکام استخوانها کمک شایانی میکند. همچنین با مصرف این نان، نرمی استخوان کودکان از بین می رود.



    نان جو به دلیل داشت مقادیر بالای فیبر، مقدار زیادی از آب بدن را جذب می کند، بنابراین لازم است همراه با مصرف آن، مایعات و آب فراوانی نوشیده شود.
    رژیمی بودن نان جو و کمک به لاغری، به این معنا نیست که چون این نان بی ضرراست، فرد می‌تواند هر چه قدر می‌خواهد بخورد. مصرف نان جو زمانی مفید است که به جای سهم نان روزانه‌ استفاده شود.
    برخی از افراد ممکن است به پروتئین گلوتن موجود در نان جو دارای حساسیت باشند و در صورت مصرف آن دچار بیماری به نام سلیاک گردند. این افراد بایستی نان جو و سایر فرآورده های آن را از رژیم غذایی خود حذف نمایند.