عللی که در این قسمت ذکر می‌شود، تنها مربوط به دوران عقد نیست و در هر زمان دیگر نیز می‌تواند علتی برای تاخیر در پریود باشد، اما اغلب در دوران عقد اتفاق می‌افتند.
۱. عفونت
در دوران عقد به دلیل داشته رابطه جنسی، احتمال بروز عفونت و قارچ بیشتر از دوران مجردی است. خارش و ترشحات بدبو از علائم عفونت در دستگاه تولیدمثل است. برای درمان عفونت باید به پزشک مراجعه کنید تا با تشخیص نوع عفونت یا قارچ قرص مترونیدازول، کرم‌های واژینال و... را تجویز کند.
 

استرس و به تاخیر پریود در دوران عقد

 
۲. استرس
یکی از مهم‌ترین علت‌های تاخیر پریود در دوران عقد ، استرس است. هر نوع استرس و اضطراب می‌تواند باعث به تاخیر افتادن پریود شود. یکی از متداول‌ترین استرس‌های دوران عقد که باعث تاخیر در پریود می‌شود، استرس بارداری ناخواسته است.

 
۳. مصرف قرص های ضد بارداری
یکی از مطمئن‌ترین روش‌های جلوگیری از بارداری استفاده از انواع قرص ال دی، اچ دی و ... می‌باشد. اگرچه این قرص‌ها ضریب خطای پایینی دارند و احتمال بارداری را تا حد زیادی کاهش می‌دهند، اما مانند هر روش دیگر، عوارض خود را نیز دارند. این قرص‌ها به دلیل هورمونی بودن، می‌توانند باعث تاخیر در پریود شوند. استفاده از قرص‌های جلوگیری با کیفیت، می‌تواند عوارض آن را به کمترین حالت ممکن برساند.
 
بارداری و تاخیر پریود در دوران عقد
 
۴. بارداری
یکی از علل عقب افتادن پریود بارداری است. در دوران بارداری، تخمدان‌های مادر تخمک تولید نمی‌کنند. همین امر باعث می‌شود که خانم باردار در دوران بارداری پریود نشود.
 
۵. افزایش وزن ناگهانی
به طور معمول دوران عقد، دورانی پر از مهمانی رفتن‌ها و رستوران گردی‌هاست این موضوع باعث افزایش میزان چربی در بدن می‌شود و پریود شدن را به تاخیر می‌اندازد. داشتن رژیم غذایی مناسب و ورزش منظم می‌تواند از افزایش وزن و تولید چربی‌های شکم و پهلو جلوگیری کند.

توجه: انجام دادن ورزش های سنگین برای کاهش وزن در مدت کوتاه توصیه نمی‌شود. به علاوه این موضوع نیز می‌توند در به موقع بودن پریود تاثیر منفی داشته باشد.